livraison

Versheid en leveringen

Wij branden elke maandag om te voldoen aan de hoeveelheid die nodig is voor onze wekelijkse verkopen.

Wij maken elke bestelling klaar op de dag voor de levering. U zult bij ons geen enkel verpakt koffiezakje in voorraad aantreffen, of het nu gaat over koffiebonen of gemalen koffie, indien het niet gaat over een bestelling voor de volgende dag. Deze fabricagemethode is essentieel voor het optimale behoud van de koffie-aroma’s, en staat garant voor een product van hoogstaande kwaliteit.

Het lijkt ons eveneens bijzonder belangrijk te benadrukken dat het dezelfde variëteiten zijn die gebruikt worden, onafhankelijk of ze bestemd zijn om gemalen of ongemalen te worden verkocht !

Weet ook dat, in onze bezorgdheid om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, wij soorten maalsels voorstellen die aangepast zijn voor elke espressomachine, koffiezetapparaat of samowaar.

Wij verzekeren wekelijkse leveringen in Brussel elke dinsdag, woensdag en donderdag; de bestellingen buiten de hoofdstad worden geleverd op vrijdag. Wij leveren ook maandelijks in Gent, Antwerpen, Luik, Hoei en Luxemburg.

Wij leveren zowel aan de horecasector als aan ondernemingen en particulieren (via onze e-shop).

Het atelier staat ook open voor u van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.