cafes looze
Slow food Metropolitan


Generation W

 

Welkom op deze website die in het teken staat van het ambachtelijk koffiebranden, ons vak en onze passie sinds drie generaties.

Gaandeweg tijdens het lezen van de tekst, delen we met u de liefde die wij toedragen aan dit product, dat elke dag over de hele wereld gedronken wordt, en toch nog altijd zo miskend wordt.

Het huis Looze, ambachtelijk koffiebrander sinds meer dan 40 jaar, is de enige in België die het geluk had de volledige koffiecyclus te ontwikkelen, vanaf de plantages van koffiestruiken in Kivu in de jaren 1950, via de bewerking en de export, tot de overname van een koffiebranderij in Brussel in 1969.

Onze opdracht

- Een volledig en professioneel aanbod leveren van kwalitatief hoogstaande producten voor het ontbijt.

- Onze knowhow ten dienste stellen van koffiefanaten, gastronomen en professionals uit de horeca.

- De consumptie bevorderen en stimuleren van koffie die vers gebrand werd door een ambachtsman die zijn vak perfect beheerst.

- Het laten ontdekken van de talloze aroma’s en smaken alsook van de omvang en de verscheidenheid van de vele koffie origines, het voorrecht van de ambachtsman !

- Het verzekeren van een soepele en flexibele dienst aan ons cliënteel door in te staan voor wekelijkse leveringen zonder minimum bestelhoeveelheid.